Mijn naam is Robert van Delft en ik studeer Communicatie en Multimedia design aan de Hogeschool Utrecht. Zoals bij elke studio moet er afgestudeerd worden, en nu is het aan mij de beurt. Hiervoor ben ik opzoek naar een communicatieve opdracht.
Sinds jong af aan ben ik geïnteresseerd in storytelling. Zo vond ik het bijvoorbeeld erg leuk om reclames op tv te analyseren, en films te kijken met mijn vader. Naarmate ik ouder werd, nam deze interesse alleen maar toe. Ook houd ik erg van muziek. Zo speel ik gitaar, basgitaar en piano.
Een van mijn favoriete media is podcasting. Naar mijn mening is de leukste en meest effectieve manier van informatie overdragen en combinatie van amusement.
Mijn kracht zit in het effectief een boodschap overbrengen op een manier waar iedereen het begrijpt. Ik word erg blij wanneer ik het kwartje bij iemand zie vallen. Zo geloof ik ook dat er geen enkele boodschap te complex is om over te dragen. Om deze reden heb ik de minor 'The art of writing' gevolgd.
Ook geloof ik in de kracht van een lach. Wie zichzelf te serieus neemt overtuigt niet.

In mijn vrije tijd maak ik graag 'onzin'. Zo maak ik graag videos met mijn greenscreen en maak ik regelmatig het een en ander in photoshop. Ooit, als ik iets meer te vertellen heb, schrijf ik een boek. Ook een feature film mag niet ontbreken in de toekomst. 
Ik ben op m'n gelukkigst wanneer ik veel verschillende dingen te doen heb, en hier lekker kan afwisselen. Dit zorgt ervoor dat ik bij elk project terugkeer met een frisse blik. 
Back to Top