Toen ik stage liep bij Clipjesfabriek kwam er een erg grote opdracht binnen. Het CCV, Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid, had 17 cybersecurity projecten lopen door heel Nederland. Deze wilde zijn presenteren op een congres doormiddel van video. De vraag van het CCV was of er voor elk project een informatieve video gemaakt kon worden. Deze videos bestaan uit meerdere interviews en beelden van het project zelf.​​​​​​​
Ik heb aan ongeveer de helft van deze videos gewerkt. Samen met mijn begeleider deed ik de pre-producties van deze videos. Denk hierbij aan het maken van de productiesheet, waarin alle informatie staat voor alle betrokkenen, het maken van de interview vragen en het maken van de shotlist.
Op de draaidagen zelf was ik mee als on site productie en interviewer. Dit was ook mijn eerste echte ervaring met conventionele interviews. In het begin was ik vaak erg zenuwachtig. Tijdens zo'n interview waren er veel dingen waar tegelijk op gelet moet worden, en dat hielp niet bij het focussen op het verhaal dat vertelt werd. Echter ging dit elke video steeds beter. Hieronder in een compilatie van deze videos te zien.
Back to Top