Mijn naam is Robert van Delft en ik studeer Communicatie en Multimediadesign aan de Hogeschool Utrecht. Het laatste dat ik voor mijn studie moet doen is een afstudeer project. Het fijne aan deze opleiding is dat de vaardigheden die je leert vrij breed zijn. Hierdoor is mijn skillset ook vrij breed geworden door de jaren heen. Dit maakt mij een goede allrounder.
Na een aantal jaar ben ik steeds meer met Podcasting aan de gang gegaan. Ik heb heel mijn leven veel muziek gemaakt, en heb een tijd in een band gespeeld waardoor ik veel leerde over audio. Ik heb podcasting altijd al een enorm interesseant medium gevonden, en ik ben erg blij dat dit door de jaren heen zo groot is geworden. Steeds meer kreeg ik de kans om mijn audio skills in te zetten in het kader van Podcasting.
Daarnaast heb ik een passie voor storytelling. Sinds jong af aan houd ik erg van film. Om deze reden heb ik ook de minor 'the art of Writing' gevolgd aan de Hogeschool Utrecht. Als kind vond ik marketing fascinerend en vond ik het enorm leuk om reclames uit te pluizen.


Back to Top